Michelins rejseguide anbefaler Aalborg Kloster

Mens Michelins kendte spiseguide endnu ikke har uddelt stjerner til nordjyske spisesteder, så mangler der ikke anerkendelse til turistattraktioner i Nordjylland.

I en ny rejseguide, udgivet af den franske dækproducent, anbefaler Michelin attraktioner rundt om i verden. Og Aalborg Kloster er kommet med på den flotte liste over 23 anbefalede turistattraktioner i Nordjylland.

– Vi er både stolte og glade over den anerkendelse, der ligger i, at HelligaandsKlosteret / Aalborg Kloster er med i Michelins rejseguide 2019. Det understreger den kulturhistoriske værdi og betydning, netop dette Kloster gennem mange år har haft for hele Nordjylland og samfundsudviklingen omkring os, siger klosterforstander Flemming Møller Mortensen. Vi glæder os til at vise nye turister vores smukke kloster og nye tiltag. Heriblandt vores nye museum, som indvies i løbet af foråret, og som vil kunne medvirke til endnu en spændende og nødvendig formidling af alt, hvad der er foregået i Helligaandsklosteret de sidste 600 år, slutter Flemming Møller Mortensen.

Aalborg Kloster er med på den fornemme liste sammen med blandt andre Skagens Museum, Voergaard Slot, Kunsten i Aalborg, Lindholm Høje og Gråbrødrekloster Museet. 13 af de 23 attraktioner er beliggende i Aalborg og Nørresundby.

Se Michelins liste over de anbefalede attraktioner i Nordjylland via dette link.