Aalborg Klosters interesseliste

Hvis du har interesse i på et tidspunkt at komme i betragtning til en bolig i Aalborg Kloster, skal du være med på vores interesseliste. Tilmelding kan ske via formularen længere nede på denne side.

For at komme i betragtning til en bolig i Aalborg Kloster skal kvinder være fyldt 50 år og mænd være fyldt 60 år – og man skal have bopæl i Aalborg Stift.

Hvis du er interesseret i en bolig i Aalborg Kloster, skal du være med på vores interesseliste. Når en bolig er ledig i klosteret, vil alle på interesselisten få direkte besked med informationer om boligen og tidspunkt for fremvisning.

Det koster 200,- kr. at være med på listen i tilmeldingsåret og de følgende to år.

Der er ikke tale om en traditionel venteliste; ingen på listen har på forhånd præference frem for andre eller har garanti for at få en bolig i Aalborg Kloster. Det er klosterforstanderen, klosterportneren, en beboerrepræsentant og et bestyrelsesmedlem, der efter samtaler indstiller ansøgere til bestyrelsen for Aalborg Kloster.

Før du tilmelder dig ordningen, kan du med fordel overveje fordele og ulemper ved at bo i Aalborg Kloster. F.eks. gode parkeringsmuligheder, livet og arrangementer i midtbyen, det at bo i en fredet bygning uden særskilte handicap- og ældrefaciliteter, til stadighed at have mange interesserede besøgende og turister i klostergården og at have egen kirke i huset. Noget, som én person anser for at være en ulempe, kan for en anden være en fordel.

Du kommer med på interesselisten ved både at udfylde og sende formularen nedenfor samt indbetale de 200,- kr. til Aalborg Klosters konto i Spar Nord Bank: 9280 – 1940 2955 01.

Husk altid ved bankoverførslen at anføre navn og e-mailadresse. Ellers kan vi ikke se hvem, der har indbetalt.

Du er ikke med på listen, før indbetalingen er modtaget af Aalborg Kloster. 

OBS: Husk at udfylde det lille regnestykke nederst i formularen inden afsendelse. Det fungerer som kontrol mod spam.

Jeg vil gerne optages på Aalborg Klosters interesseliste

Bekræft venligst

2 + 5 =