Ledige boliger i
Aalborg Kloster

Begge boliger er udlejet

I Aalborg Kloster tager vi hul på 2021 med hele tre ledige lejemål i løbet af årets første måneder. De to af dem opslås hermed ledige. Den tredje vil der følge nærmere informationer om inden for nogle måneder.

For at komme i betragtning til en bolig i Aalborg Kloster skal man være med på klosterets interesseliste. Læs mere om interesselisten via linket her.

Lejlighed 1

Lejligheden ligger på Klosterjordet 4, stuen til venstre (når man kommer ind på klosterområdet, er det på højre hånd lige efter den første port). Lejligheden er på 60 kvadratmeter og omfatter en dejlig stue, soveværelse, køkken med spisekrog, bad og entré. Til lejligheden hører en mindre gårdhave, hvor der er plads til et bord og et par stole. Lejligheden vender på den modsatte side ud til Paradispladsen (vis-a-vis fra springvandet). Lejligheden udlejes fra 1. marts 2021. Se plantegning og enkelte fotos.

Lejlighed 2

Lejligheden ligger på Klosterjordet 8, 1. sal, lejlighed 3. Den er på 69 kvadratmeter. Der er tre værelser på stribe samt et godt køkken med spisekrog – alt dette vender ud til den inderste klostergård. Derudover er der entré, bad og et lille gæstetoilet (hvor man eventuelt selv kan anbringe en vaskemaskine). Lejligheden udlejes fra senest 1. april 2021, eventuelt 1. eller 15. marts.
Boligen er endnu ikke fraflyttet. Derfor vises ingen foto fra boligen, men se plantegning.

Oplysninger om husleje, fremvisning af boligerne, ansøgningsprocedure mv. er udsendt til deltagerne på Aalborg Klosters interesseliste.

Er du også interesseret i en bolig i Aalborg Kloster, kan du læse mere om interesselisten og tilmelde dig via linket her. Du er først med på listen, når indbetaling er modtaget af Aalborg Kloster.

Tegning over Klosterjordet 4, st. tv.

Klosterjordet 4, st. tv.
60 kvadratmeter

Klosterjordet 4, st. tv. køkken

Klosterjordet 4, st. tv.
Udsnit af køkken

Klosterjordet 4, st. tv. bad

Klosterjordet 4, st. tv.
Nyrenoveret bad

Tegning over Klosterjordet 8, 1. 3.

Klosterjordet 8, 1. nr. 3.
69 kvadratmeter.