Rosende ord fra New York Times

Der var stor glæde i Aalborg, da New York Times fornylig offentliggjorde en liste over 52 steder i verden, man bør besøge i 2019. Aalborg kom nemlig ind på en flot 8. plads – og det endda foran steder som Azorerne, Las Vegas, New York City, Los Angeles og Hong Kong.

New York Times har ansat den 30-årige journalist Sebastian Modak til i 2019 at besøge samtlige 52 steder og skrive om oplevelserne. Efter i maj at have besøgt de smukke Tatrabjerge i Slovakiet satte journalisten kurs mod Aalborg.

Den 14. maj besøgte Sebastian Modak Aalborg Kloster, hvor klosterforstander Flemming Møller Mortensen viste rundt og fortalte om Aalborg Kloster som historisk kulturinstitution. Og den berejste journalist var tydeligt imponeret over det gamle kloster, som han kalder en perle i byen.

Læs mere om Sebastian Modaks besøg i Aalborg via dette link til en artikel på migogaalborg.dk

Artiklen i New York Times, som giver stor ros til Aalborg og ikke mindst Aalborg Kloster, kan findes via dette link til avisen.

 

 

 

På sit ugelange ophold i Aalborg havde journalist Sebastian Modak (t.h.) den lokale kunstmanager Kit Sørensen med som guide og kontaktskaber i Aalborg.