Arrangementer

Klostermarkedet for få år siden blev et stort tilløbsstykke - med kø helt ud til C.W. Obels Plads før åbningen. I løbet af weekenden besøgte flere tusinde nordjyder Aalborg Kloster, mange købte effekter fra rydning af Klostrets kældre og lofter, der blev gennemført 4 rundvisninger og mange slappede af med kaffe og hjemmebag i caféen. Portner Charlotte M. Fogtmann var initiativtager og overordnet ansvarlig for gennemførelsen, og 22 af klostrets beboere var aktive før, under og efter Klostermarkedet.

Der gennemføres Klostermarked igen om nogle år - når flere gemmer er blevet ryddet.

Mogens Dalsgaard giver igen koncert i Refektoriet den 17. november 2018 - billetter hos FOF - 9813 8233.

Sct. Georgs Gildet afholder hvert år deres velbesøgte Julemarked i Refektoriet - næste gang den 24. nbovember 2018.

I 2018 er der planlagt en kunsthåndværkerudstilling den 8/12 og 9/12.

Året rundt er der i Aalborg Kloster mange arrangementer for foreninger, loger, gilder, klubber m.v. i de historiske lokaler. Disse arrangementer er sædvanligvis kun for egne medlemmer samt inviterede. Endvidere afholder Aalborg Universitet, Aalborg Universitetshospital, Aalborg Kommune, Hjemmeværnet, Danmarks-samfundet m.fl. ofte et arrangement for nogle af deres gæster.

Herudover er der jævnligt koncerter (f.eks. Aalborg Klosterkoncerter, Aalborg Internationale Guitarfestival, Mogens Dalsgaard, Simon Lynge m.fl.) hvortil der er offentlig adgang, sædvanligvis mod entré. Der henvises til arrangørerne eller annoncer i dagbladene.​

Aalborg​ Kloster

CVR: 19338010

Klosterjordet 1

9000 Aalborg​

Tel: 98 12 02 05